Thursday 5 April 2012

Jucatorii Stelei ar putea fi scosi la licitatie daca Becali nu achita o datorie de 400.000 de euro

stirileprotv.ro Se aduna nori negri in Ghencea. La doar cateva saptamani dupa ce a fost reprimita pe acest stadion, Steaua Bucuresti incaseaza o lovitura in plin.

Clubul sportiv al Armatei a pus tunurile pe echipa lui George Becali si ii trimite portarei sa o execute silit pentru chiria neplatita.

Executorul judecatoresc va incerca sa puna sechestru pe banii din conturi, insa daca nu vor fi indeajuns, poate sa vanda masinile sau chiar jucatorii Stelei ca sa achite datoriile.

"Ma fac pe mine 400.000 de euro?", spune Gigi Becali.

Si totusi, George Becali are dureri de cap din pricina chiriei pentru baza din Ghencea, intre iulie 2010 si ianuarie 2011.

Tribunalul Bucuresti a si dispus inca de acum sase luni ca echipa pe care o patroneaza sa achite catre CSA Steaua Bucuresti peste 400.000 de euro.

In aceasta suma intra nu doar restantele la chirie, ci si penalitatile de intarziere, utilitatile si cheltuielile de judecata. La toate acestea se adauga si dobanda la zi. Si asa se aduna inca 200.000 de euro.

Cum banii n-au fost platiti nici pana astazi, pentru ca avocatii lui Becali au contestat sentinta, clubul Armatei a cerut ca echipa Steaua sa fie executata silit.

Steaua Bucuresti ar putea fi prima echipa de fotbal din Romania care si-ar pierde unul sau doi jucatori din pricina unor datorii neplatite.

In aceste conditii, la cererea Clubului sportiv al Ministerului Apararii poate cere executorului judecatoresc sa vanda la licitatie una sau alta dintre vedetele echipei din Ghencea. Asa ca scenariul ca "Dodel" Tanase sau Raul Rusescu sa ajunga la rivala din Stefan cel Mare este posibil.

Deja 33 dintre autoturismele clubului sunt puse sub sechestru si pot fi primele vandute la licitatie.

No comments:

Post a Comment