Thursday 26 April 2012

Alege corpuri iluminat cu stil pentru pensiunea ta

Asteptarea de peste an pana la perioada concediul pare sa nu se mai sfarseasca, privesti si arunci cate o pagina din calendar pana cand vei pleaca spre destinatia aleasa cu grija. Este o destinatie la care te reintorci dupa un an pentru ca ti-a placut locul si mai ales modul in care ai fost primit pe toata durata sederii tale.

Acestea sunt gandurile oricarui turist care revine cu placere intr-o pensiune alaturi de prietenii sau famlia sa, numai pentru faptul ca simte ca se merge intr-un loc unde se va simti exact ca acasa. Acestea sunt gandurile pe care un proprietar de pensiune trebuie sa le aiba drept tinta de atins, atunci cand a hotarat sa isi investeasca munca si banii in deschiderea unei pensiuni pentru turisti. Daca ai in vedere o astfel de activitate, iar locatia ta poate fi unul dintre numeroasele locuri din tara care pot atrage turisti in concediu, sau doar pentru un weekend, atunci merita sa te gandesti serios cum sa alegi fiecare lucru si dotare pe care o vei include si pune la dispozitie in cadrul pensiunii.

Dupa stabilirea arhitecturii interioare a pensiunii, urmeaza amplasarea accesoriilor printre care un loc aparte este ocupat de corpuri de iluminat interior, pe care le vei alege in concordanta stricata cu amplasamentul camerelor si a zonelor de acces pentru turisti fata de orientarea cardinala a pensiunii. Pentru camerele care sunt situate pe zona de nord, unde iluminarea naturala este mai putin intensa, vei putea compensa acest lucru prin montarea unor lustre potrivite cu marimea camerelor si a caror intensitate luminoasa va asigura necesarul pentru iluminat interior.

Pentru celelalte corpuri iluminat, se va opta pentru stilul punctiform de asezare al acestora, mai ales in camerele de baie si in holuri, unde cel mai potrivit si stilat mod de iluminat interior se va concretiza prin cautarea unor aplice potrivite atat ca marime cat si ca nuanta coloristica a globului din sticla.

Nu trebuie uitat nicio clipa cel mai important aspect al ambiantei pe care trebuie sa o ofere un dormitor dintr-o pensiune si anume starea de bine, de liniste si relaxare care trebuie insuflata turistilor. Doar acesta este motivul principal pentru care au ales sa paraseasca orasele moderne pentru a gasi un loc primitor si invadat de liniste. In acest sens vei aseza pe fiecare noptiera din dormitor lampi atent alease care sa poata oferi o lumina medie ca intensitate, eventual cu abajur reglabil, extrem de utile atunci cand se doreste vizionarea unui program la televizor sau pentru citit.

In functie de arhitectura interioara, in cazul in care exista si o sala in care turistii vor putea servi masa, adauga ambiantei pensiunii cateva lustre pe care le vei pozitiona strategic pentru a putea oferi o cat mai buna iluminare a salii. Incearca permanent sa gasesti cea mai potrivita asortare a acestor corpuri de iluminat interior cu modul in care sunt zugraviti peretii si nuanta predominanta a mobilelor si pardoselei.

Pentru a putea gasi cele mai bune oferte dar si o gama foarte mare din aceste echipamente iluminat cel mai util este sa cauti un pret lustre online, de unde iti vei putea decora cu stil intreaga pensiune.

Oricare dintre aceste solutii vei alege, fie prin iluminat lustre, fie prin iluminat cu aplice sau lampi, prioritar este obiectivul pe care il ai in vedere din prima zi in care ai deschis usa pensiunii tale si anume multumirea turistului. Un turist multumit, va reveni in pensiunea ta si mai mult decat atat va povesti cunostintelor si prietenilor despre modul in care a fost primit. In final acesta este scopul, tu sa ai recunoastere printre turisti, iar acestia sa plece multumiti si sa-si doreasca sa revina.

No comments:

Post a Comment