Sunday 17 June 2012

Perdele online

Imagineaza-ti ca esti intr-un cerc in mijlocul oras grandios, o metropola ca New York-ul, esti la 100 de metri in cer pe varful unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea soare nici prea frig si nici prea cald, ocazia tocmai potrivita sa fii imbracat usor si sa simti vantul cum trece usor prin tine si cum claritatea luminii iti reveleaza zone din metropola pe care nu ai cum sa le vezi intr-o zi lipsita de lumina sau cu foarte multa ceata. Imagineaza-ti ca ai libertatea sa vezi tot fara a fi vazut, ca poti privi lumea din confortul zonei tale. Suna bine, nu-i asa?  Or sa spuna multi ca este bine. Ei cam asta poti avea daca in locuinta ta iti pui perdele si draperii.

In afara de impresia de nou pe care o raspandeste casa ta, in afara de faptul ca si locuinta ta va arata cu totul si cu totul altfel fara a fi musai sa introduci sume exorbitante in mobilier, asa cum fac probabil extrem de multe persoane. Insa calitatea unei incaperi este data de modul in care ajunge lumina la tine , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa treaca si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa modifice zone, sa le faca pe altele sa dispara , si mai ales sa dea senzatii care ar fi imposibil de creeat altfel. Mai usor pui casa in evidenta doar cu ajutorul unor draperii dar este mai greu pe dos. Asta pentru cei cu buget restrans ar fi fi vesti grozave. Pentru ca pana la urma costul unor multiple feluri de perdele nu este indeajuns de mare sa rivalizeze cu o operatiune de remobilare. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca pana la urma si acolo pot aduce un efect aparte.

Daca aveti o mobila noua si in tendinte puteti opta pentru niste perdele moderne. Ele vin asortate cu o multime de modele draperii care va apara de de cei care va nesocotesc intimitatea. Nu are importanta ce schimbari va efectuati in locuinta aveti nevoie de aceste accesorii. Bine acum exista si cateva tipuri de locuinte si anume cele high tech unde aceste lucruri sunt afara datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de scump sa va puneti astfel de geamuri mai ales ca sunt si consumatoare de energie electrica. Si pana la urma nu stiu cati vor sa consume mai mult curent, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa aveti in casa un lucru de calitate montat corespunzator.  

Interioarele locuintelor au nevoie de inspiratie, de modificari, de tonalitate. De muzica la nivel estetic, trebuie ca in casa noastra sa  generam sentimentul de confort si acea stare de acasa, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul cum ne plac noua toate piesele de mobilier in sensul cum le dorim aranjate si unde si mai presus ca toate si functionalitatea lor. Modificarile de obicei nu depasesc normele impuse de conditiile de spatiu la bloc iar la casele de la curte exista posibilitatea ca prin semnarea unor acte aditionale sa iti extinzi spatiul locuibil adaugand noi aripi sau incaperi locuintei tale. Poti folosi apoi finisaje in functie de buget care iti vor pune in evidenta incaperea.


Tags: perdele

No comments:

Post a Comment