Thursday 17 May 2012

Promoţii de neegalat pe site-ul Aer Condiţionat Craiova

Magazinul virtual cu echipamente de aer condiÅ£ionat dedicat exclusiv locuitorilor din Craiova vine în sprijinul lor cu cele mai calitative produse la preÅ£uri imbatabile. Magazinul nostru virtual îi aÅŸteaptă pe craioveni cu oferte la aparate de aer condiÅ£ionat fabricate de cei mai buni producători.

Zeci de modele de aparate de aer condiţionat

Site-ul nostru oferă pentru confortul casei dumneavoastră ÅŸi pentru a vă bucura de răcoare în propria locuinţă, atunci când afară căldurile sunt insuportabile, zeci de modele de aparate de aer condiÅ£ionat. Craiovenii, în acest moment, cumpără cel mai mult din magazinul virtual Aer CondiÅ£ionat Craiova, echipamente de aer condiÅ£ionat fabricate de trei mari producători ÅŸi la preÅ£uri  promoÅ£ionale, echipamente care sunt pentru toate buzunarele, iar datorită design-ului modern sunt potrivite oricărui cămin. Gree Master, Mitsubish ÅŸi General Fujitsu sunt producătorii cei mai căutaÅ£i de craioveni în domeniul achiziÅ£ionării aparatelor de aer condiÅ£ionat.

 

Aparate de aer condiţionat dotate cu funcţii speciale

Două aparate de aer condiÅ£ionat produse de Firma Gree Master se află printre preferinÅ£ele craiovenilor care trec pragul site-ului nostru, atraÅŸi fiind ÅŸi de preÅ£ul de neegalat. Este vorba despre Aparatul de aer CondiÅ£ionat Gree Master Clasa A care poate fi achiziÅ£ionat la preÅ£ul de 1.984 de lei, cu TVA inclus. Acest aparat de aer condiÅ£ionat are o garanÅ£ie de trei ani , un filtru de praf lavabil, precum ÅŸi cinci funcÅ£ii prin care se asigură confortul casei dumneavoastră, indiferent de câte grade sunt afară, ÅŸi anume: de răcire, de încălzire, dezumidificare, ventilaÅ£ie ÅŸo mod automat. Cel de-al doilea produs fabricat de Gree Master poate fi achiziÅ£ionat de pe site-ul nostru la preÅ£ul de 2.534 de lei, care pe lângă funcÅ£iile amintite mai sus, are ÅŸi patru funcÅ£ii speciale: funcÅ£ionare silenÅ£ioasă, freon ecologic, autorestart ÅŸi programare.

 

Echipamente de aer condiţionat care permit economisirea de energie

În magazinul nostru virtual, se comercializează foarte bine ÅŸi cinci aparate de aer condiÅ£ionat produse de Mitsubishi, care au preÅ£uri cuprinse între 2.264 ÅŸi 6.864 de lei, cu TVA inclus. Cel mai ieftin aparat de aer condiÅ£ionat fabricat de Mitsubishi este ÅŸi foarte eficient, aÅŸa că nu aveÅ£i nimic de pierdut dacă alegeÅ£i un astfel de aparat să vă răcorească locuinÅ£a atunci când afară temperaturile sunt insuportabile. Este un aparat de aer condiÅ£ionat foarte silenÅ£ios, are un modul de funcÅ£ionare numit „Eco Cool” care permite economisirea de energie cu până la 20 %, iar temperatura aerului se menÅ£ine aceeaÅŸi. Pentru craiovenii care stau bine cu banii, ÅŸi doresc să achiziÅ£ioneze un aparat de aer condiÅ£ionat rezistent ÅŸi mai mult decât eficient vă recomandăm un alt produs fabricat de Mitsubishi care se găseÅŸte în magazinul nostru virtual la preÅ£ul de 6.864 de lei. Acesta conÅ£ine tehnologia DC Inverter prin care se economiseÅŸte o energie foarte mare ÅŸi are un design modern care se adaptează oricărui tip de interior. Totodată, aceste echipament de aer condiÅ£ionat este dotat cu un flitru nano-platină ÅŸi filtru de enzime hipolaergenic prin care se asigură un aer mai curat ÅŸi mai sănătos.

 

Åži General Fujitsu este o firmă din ce în ce mai căutată în magazinul nostru virtual, calitatea ÅŸi preÅ£urile acceptabile o reprezintă. La preÅ£ul de 2.364 de lei, cu TVA, craiovenii pot achiziÅ£iona un aparat de aer condiÅ£ionat de General Fujitsu care are o garanÅ£ie de cinci ani. Acest echipament de aer condiÅ£ionat are mai multe avantaje, printre care: creÅŸtere rapidă a temperaturii, putere mare de funcÅ£ionare, funcÅ£ie pentru economia de energie, încălzire în maxim 1/3 faţă de timpul de încălzire al unui inverter clasic.

Pentru mai multe informaţii cu privire la numeroase produse de aer condiţionat pe care noi le comercializăm pe Aer Condiţionat Craiova, precum şi despre promoţiile pe care le avem, magazinul nostru virtual vă stă mereu la dispoziţie.


Tags: aer conditionat craiova

No comments:

Post a Comment